Передплата 2024 «Добрий господар»

Яблучні деруни

Рецепт

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

3 середні солодкі яблука, 2 ст. ложки цілозернового борошна, 1 ст. ложка цукру, 2 ст. ложки кефіру, сода — на кінчику чайної ложки, ¼ ч. лож­ки кориці, 1 дрібка солі, олія — для смаження.

Яблука почистити від шкірки і натерти на грубій тертці. Додати кефір і перемі­шати. Всипати борошно, цукор, сіль, ко­рицю та розпушувач, перемішати.

Розігріти олію у пательні й ложкою ви­кладати яблучні деруни. Смажити на се­редньому вогні до рум’яної скоринки по 3−4 хв з кожного боку.

Схожі новини