Передплата 2024 «Добра кухня»

Курячі крильця у соєвому соусі

Рецепт

Курячі крильця у соєвому соусі
Курячі крильця у соєвому соусі
  • 400 г курячих крил (тільки середня частина)
  • 2 см свіжого імбиру
  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • 1 ст. ложка китайського рисового вина
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 ст. ложка олії

Імбир почистити та нарізати тонкою соломкою. Імбир можна замінити часником, і страва буде ще ароматнішою.

У воку чи пательні розігріти олію і обсмажити імбир на середньому вогні до легкої золотистості.

Викласти туди курячі крильця і обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.

Потім посипати крильця цукром і кілька разів перемішати, щоб цукор розчинився і покрив крильця з усіх боків.

Після цього додати соєвий соус і рисове вино, перемішати, щоб крильця рівномірно вкрилися соусом.

Влити у вок трохи води (приблизно 1/3 склянки), накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати крильця в соусі приблизно по 2−3 хв з кожного боку.

Готові крильця перекласти на блюдо, полити зверху соусом і за бажання посипати кунжутом.

Схожі новини