Крильця у бальзамічному оцті
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/499150/kryltsia-v-balzamichnomu-otseti.jpg)
- 1 кг курячих крилець
ДЛЯ МАРИНАДУ:
- 2 ст. ложки червоного бальзамічного оцту
- 1 ст. ложки оливкової олії
- 2 ч. ложки готової гірчиці
- 1 ч. ложка коричневого цукру
- 1 ч. ложка солі
- 1 ч. ложка паприки
- 1 ч. ложка суміш спецій для курки
Крильця помити, обсушити, розрізати на 3 частини. Кінчик крила викинути.
Змішати інгредієнти для маринаду та полити крильця отриманою сумішшю.
Залишити для маринування на 4 год. за кімнатної температури або до 24 год у холодильнику.
Смажити замариновані крильця у розігрітій мультипечі (аерофритюрниці) 10 хв за температури 180°С. Потім струсити-перемішати, збільшити температуру до 200°С і смажити ще 3 хв.