Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Курячі крильця у цибульно-молочному соусі

Рецепт

Курячі крильця у цибульно-молочному соусі
Курячі крильця у цибульно-молочному соусі
  • 800 г курячих крилець (8 шт.)
  • 400 г ріпчастої цибулі
  • 250 мл молока
  • 40 г вершкового масла
  • чебрець свіжий
  • сіль, чорний мелений перець

Крила помити, вирізати все зайве та обсушити паперовим рушником.

Цибулю нашаткувати і трохи тушкувати в розігрітій пательні з вершковим маслом.

Додати в пательню курячі крила і обсмажити їх з двох боків до легкого рум’янцю. Потім крила посолити, поперчити, залити молоком і закип’ятити.

Перекласти все у форму для запікання, накрити кришкою або фольгою і запікати в духовці, розігрітій до 200°С, 40 хв.

Потім крила перекласти на тарілку, накрити фольгою, а соус збити занурювальним блендером до однорідного стану.

Крила перекласти в соус, що вийшов, і перемішати.

Посипати свіжим чебрецем і подавати.

Схожі новини