Курячі крильця у цибульно-молочному соусі
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/499146/kryltsia.jpg)
- 800 г курячих крилець (8 шт.)
- 400 г ріпчастої цибулі
- 250 мл молока
- 40 г вершкового масла
- чебрець свіжий
- сіль, чорний мелений перець
Крила помити, вирізати все зайве та обсушити паперовим рушником.
Цибулю нашаткувати і трохи тушкувати в розігрітій пательні з вершковим маслом.
Додати в пательню курячі крила і обсмажити їх з двох боків до легкого рум’янцю. Потім крила посолити, поперчити, залити молоком і закип’ятити.
Перекласти все у форму для запікання, накрити кришкою або фольгою і запікати в духовці, розігрітій до 200°С, 40 хв.
Потім крила перекласти на тарілку, накрити фольгою, а соус збити занурювальним блендером до однорідного стану.
Крила перекласти в соус, що вийшов, і перемішати.
Посипати свіжим чебрецем і подавати.