Гарячий сендвіч
Рецепт
- 100 г сиру чедер,
- майонез,
- 1 великий помідор,
- 1 маленька червона цибулина,
- 5 ст. ложок вершкового масла,
- 1 французький багет,
- 2 ст. ложки солодкої гірчиці,
- 8 яєць,
- 200 г тонко нарізаної шинки з індички (або готового філе).
Багет розрізати вздовж навпіл, вийняти м’якуш так, щоб залишилися стінки завтовшки близько 1,5 см (м'якуш для сендвіча не знадобиться). Верхню половину багета змастити 3 ст. ложками масла, нижню — майонезом. Викласти нижню половину скибочками шинки або індички, зверху покласти нарізану тонкими кільцями цибулю та помідор, потім змастити гірчицею. У сотейнику розтопити 1 ст. ложку масла, влити збиті яйця і смажити на середньому вогні, постійно помішуючи, доки яйця не схопляться. Зняти з вогню, дати трохи охолонути. Перекласти яйця у верхню частину багета, закрити тонко нарізаним чедером. Поєднати обидві половини багета. Шматок фольги змастити маслом, що залишилося, дуже щільно обгорнути ним багет і запікати в розігрітій до 200°С духовці 15−20 хв. Нарізати упоперек на порційні шматки. Подавати із зеленим салатом.