Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гарячий сендвіч

Рецепт

Гарячий сендвіч
Гарячий сендвіч
  • 100 г сиру чедер,
  • майонез,
  • 1 вели­кий помідор,
  • 1 маленька червона ци­булина,
  • 5 ст. ложок вершкового мас­ла,
  • 1 французький багет,
  • 2 ст. ложки солодкої гірчиці,
  • 8 яєць,
  • 200 г тонко нарізаної шинки з індички (або гото­вого філе).

Багет розрізати вздовж навпіл, вийняти м’якуш так, щоб залишилися стінки завтовшки близько 1,5 см (м'якуш для сендвіча не знадобиться). Верхню по­ловину багета змастити 3 ст. ложками масла, нижню — майонезом. Викласти нижню половину скибочками шинки або індички, зверху покласти нарізану тон­кими кільцями цибулю та помідор, потім змастити гірчицею. У сотейнику розто­пити 1 ст. ложку масла, влити збиті яйця і смажити на середньому вогні, постійно помішуючи, доки яйця не схопляться. Зняти з вогню, дати трохи охолонути. Перекласти яйця у верхню частину ба­гета, закрити тонко нарізаним чедером. Поєднати обидві половини багета. Шма­ток фольги змастити маслом, що зали­шилося, дуже щільно обгорнути ним ба­гет і запікати в розігрітій до 200°С духовці 15−20 хв. Нарізати упоперек на порційні шматки. Подавати із зеленим салатом.

Схожі новини