Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хачапурі по-аджарськи з сиром

Корисніша версія хачапурі із підвище­ним вмістом білка, яку можна швидко і легко приготувати

Хачапурі по-аджарськи з сиром
Хачапурі по-аджарськи з сиром

180 г кисломолочного сиру в бри­кеті, 3 яйця, 50 г борошна, 20−40 г твердого сиру, 40 г йогурту, сіль, часниковий порошок, паприка.

Злегка промокнути сир, якщо він во­логий. Розім'яти сир виделкою. Додати білок 1 яйця, борошно та приправи. Пе­ремішати.

Застелити деко пергаментом. Мокри­ми руками сформувати човники. Середину проколоти виделкою кілька разів. Змастити жовтком і випікати в духовці за температури 1800С 10−12 хв.

Змастити середину човників йогур­том, у кожен розбити по яйцю. Посипати сиром.

Випікати ще 5−7 хв. Білок має схопи­тися, а жовток залишитися рідким. По­давати одразу ж.

Схожі новини