Хачапурі по-аджарськи з сиром
Корисніша версія хачапурі із підвищеним вмістом білка, яку можна швидко і легко приготувати
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/489174/khachapuri.jpg)
180 г кисломолочного сиру в брикеті, 3 яйця, 50 г борошна, 20−40 г твердого сиру, 40 г йогурту, сіль, часниковий порошок, паприка.
Злегка промокнути сир, якщо він вологий. Розім'яти сир виделкою. Додати білок 1 яйця, борошно та приправи. Перемішати.
Застелити деко пергаментом. Мокрими руками сформувати човники. Середину проколоти виделкою кілька разів. Змастити жовтком і випікати в духовці за температури 1800С 10−12 хв.
Змастити середину човників йогуртом, у кожен розбити по яйцю. Посипати сиром.
Випікати ще 5−7 хв. Білок має схопитися, а жовток залишитися рідким. Подавати одразу ж.