Запечені яблука з сиром
Сніданок для любителів солодкого з бонусом у вигляді ніжного аромату яблук на всій кухні. Можна їсти його і як самостійну страву, і як десерт після основного прийому їжі. Основний плюс у тому, що тут немає цукру та є лише корисні білки і жири
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/489173/iabluka.jpg)
4 яблука, 100 г сиру, 10 г горіхів, 10 г родзинок (можна без них), цукрозамінник (еритрит або стевія) — до смаку, кориця.
Змішати сир, горіхи, родзинки, цукрозамінник і корицю.
Вирізати серцевину у яблуках. Заповнити їх сирною сумішшю, прикрити зверху зрізаною верхівкою яблука.
Запікати в духовці, розігрітій до 1800С, 15−20 хв.