Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Запечені яблука з сиром

Сніданок для любителів солодкого з бонусом у вигляді ніжного аромату яблук на всій кухні. Можна їсти його і як само­стійну страву, і як десерт після основно­го прийому їжі. Основний плюс у тому, що тут немає цукру та є лише корисні білки і жири

Запечені яблука з сиром
Запечені яблука з сиром

4 яблука, 100 г сиру, 10 г горіхів, 10 г родзинок (можна без них), цу­крозамінник (еритрит або стевія) — до смаку, кориця.

Змішати сир, горіхи, родзинки, цукро­замінник і корицю.

Вирізати серцевину у яблуках. Заповнити їх сирною сумішшю, прикрити зверху зрізаною верхівкою яблука.

Запікати в духовці, розігрітій до 1800С, 15−20 хв.

Схожі новини