Пляцок «Піна колада»
Рецепт

Бісквіт: 3 яйця, дрібка солі, ½ склянки цукру, ½ склянки пшеничного борошна, 1/3 склянки картопляного крохмалю, 1 ч. ложка розпушувача, 1 ст. ложка води.
Кокосове безе: 4 білки, ¾ склянки цукру, 1 ст. ложка картопляного крохмалю, 200 г кокосової стружки.
Крем-пудинг: 1 банка ананаса (приблизно 400 г), 1 склянка сиропу з-під ананасів, ½ склянки молока, 4 ст. ложки цукру, 4 жовтки, 1 пудинг (40 г) ванільний або вершковий (без цукру), 200 г вершкового масла.
Бісквіт. Відокремити білки від жовтків і збити їх з дрібкою солі. Потім порціями всипати цукор і збивати до утворення міцної блискучої піни. Додати жовтки і перемішати. Всипати борошно і розпушувач, влити воду і тепер акуратно, але ретельно перемішати ложкою. Перекласти на деко (23×33 см), застелене папером для випікання. Випікати при 1800С близько 30 хв.
Кокосове безе. Білки збити із сіллю, поступово додаючи цукор, до густої і блискучої піни. Всипати стружку і картопляний крохмаль, ретельно перемішати. Перекласти на деко і випікати при 1700С близько 30 хв.
Крем-пудинг. Ананас нарізати кубиками. Сироп налити у склянку і, якщо вона не повна, долити водою, перелити у каструлю, додати цукор і довести до кипіння. Молоко змішати з пудингом і жовтками, залити киплячим сиропом, постійно помішуючи, варити до загустіння. Готовий пудинг охолодити. М’яке вершкове масло збити на найвищій швидкості міксера майже до білого кольору (близько 10 хв), потім, не припиняючи змішувати, ложкою додавати пудинг і перемішувати до однорідності. Готовий пудинг змішати з подрібненим ананасом. Викласти крем на бісквіт, розрівняти і покрити кокосовим безе. Залишити в холодильнику на кілька годин.