Передплата 2024 «Добрий господар»

Теплий салат з куркою, перцем і помідорами

Рецепт

Теплий салат з куркою, перцем і помідорами
Теплий салат з куркою, перцем і помідорами
  • 400 г курячого філе
  • 1 болгарський перець
  • 300 г помідорів
  • 1 пучок листя салату
  • 1 ст. ложка кунжуту
  • 50 мл соєвого соусу
  • 3 ст. ложки оливкової олії
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту
  • 2−3 гілочки свіжого кропу
  • 1/3 ч. ложки солі
  • 1 дрібка меленого перцю

Нарізати куряче філе тонкими пластинками завтовшки 5−7 мм.

Викласти куряче філе в миску. Додати сіль, чорний перець та соєвий соус. Перемішати. Залишити куряче м’ясо маринуватися на 10−20 хв.

Обсмажити замариноване філе куряче на оливковій олії до рум’яності з одного боку, близько 5−7 хв. Перевернути шматочки курячого м’яса і смажити ще 5 хв.

Солодкий перець нарізати невеликими шматочками довільної форми.

На олії, що залишилася після обсмажування філе, злегка обсмажити солодкий перець упродовж 3 хв, постійно помішуючи.

Листя салату вимити, обсушити, порвати руками на великі шматочки і викласти на тарілку для подачі.

Викласти помідори, нарізані невеликими часточками. Зверху — шматочки печеного перцю. На овочі розкласти ще теплі шматочки курячого м’яса.

Прикрасити салат зеленню кропу і полити бальзамічним оцтом.

Посипати салат кунжутом.

Схожі новини