Картопляники з м’ясним фаршем
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/484278/kartoplianyky-z-miasom.jpg)
- 500 г картопляного пюре,
- 1,5 склянки борошна,
- 2 ст. ложки спреду,
- 2 яйця,
- 300 г фаршу зі свинини,
- 1 цибулина,
- гілочки кропу, сіль та спеції,
- олія — для смаження.
У теплу розім'яту картоплю влити розтоплений спред, посолити і додати зелень. Потім додати яйця і, підсипаючи борошно, замісити тісто. Фарш посолити і посипати приправами для м’яса. У пательні нагріти олію, викласти м’ясо і обсмажити. Додати нарізану цибулю. Млоїти на середньому вогні до готовності. Брати трохи тіста і формувати з нього млинець, класти всередину м’ясну начинку. Защипнути краї та притиснути, формуючи котлетку. Смажити її до золотистості з двох боків. Картопляники з фаршем добре поєднуються зі сметаною.