Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Плов зі свинини із грибами

Рецепт

Плов зі свинини із грибами
Плов зі свинини із грибами
  • 600 г свинини,
  • 1 цибулина,
  • 1 морк­вина,
  • 3 помідори,
  • 7 печериць,
  • 3 зуб­чики часнику,
  • 200 г круглозернистого рису,
  • 2 склянки води,
  • спеції для пло­ву — до смаку,
  • 150 мл олії,
  • сіль — до смаку.

Розігріти пательню, влити рафінова­ну олію. Додати подрібнену цибулину і підрум'янити. Додати подрібнені морк­ву і гриби. Готувати, доки вся рідина не випарується. Додати нарізане на м’ясо. Готувати на сильному вогні, щоб м’ясний сік випарувався. Додати в пательню на­різані помідори. Готувати 5−7 хв. Припра­вити спеціями для плову і щедро посо­лити. Всипати в пательню промитий рис і розрівняти. Залити окропом і тушкувати 20 хв.

Коли рис вбере воду, зібрати його гір­кою. Встромити очищений часник. Туш­кувати 20 хв на найменшому нагріванні. Готовий плов перемішати.

Схожі новини