Плов зі свининою, родзинками і курагою
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/483534/plov-z-kurahoiu.jpg)
- 200 г свинини,
- 50 г ріпчастої цибулі,
- 1 морквина,
- 150 г рису,
- 1 склянка води,
- 20 г родзинок,
- 40 г кураги,
- 30 мл олії,
- сіль і перець чорний мелений — до смаку.
Подрібнити цибулю і морквину. Підготовлене м’ясо розділити на шматочки. Товстостінну пательню розігріти. Влити рафіновану олію. Підрум'янити овочі.
Всипати промитий рис і розрівняти його. Курагу і родзинки промити. Курагу нарізати і разом із родзинками додати в пательню. Посолити і поперчити до смаку. Залити окропом і тушкувати 20 хв.
Готовий яскравий плов перемішати. Вимкнути нагрівання і залишити ще на 15 хв.