Передплата 2024 ВЗ

Плов зі свининою, родзинками і курагою

Рецепт

Плов зі свининою, родзинками і курагою
Плов зі свининою, родзинками і курагою
  • 200 г свинини,
  • 50 г ріпчастої цибу­лі,
  • 1 морквина,
  • 150 г рису,
  • 1 склян­ка води,
  • 20 г родзинок,
  • 40 г кураги,
  • 30 мл олії,
  • сіль і перець чорний меле­ний — до смаку.

Подрібнити цибулю і морквину. Під­готовлене м’ясо розділити на шматочки. Товстостінну пательню розігріти. Влити рафіновану олію. Підрум'янити овочі.

Всипати промитий рис і розрівняти його. Курагу і родзинки промити. Курагу нарізати і разом із родзинками додати в пательню. Посолити і поперчити до сма­ку. Залити окропом і тушкувати 20 хв.

Готовий яскравий плов перемішати. Вимкнути нагрівання і залишити ще на 15 хв.

Схожі новини