Гострий мікс із сердець і моркви

Рецепт

Гострий мікс із сердець і моркви
Гострий мікс із сердець і моркви
  • 500 г моркви,
  • 400 г курячих сер­дець,
  • 3 цибулини,
  • зелена цибуля,
  • 4 ст. ложки сметани,
  • 1 ч. ложка гірчиці,
  • 1 ст. ложка соєвого соусу,
  • 2 лаврові листки,
  • сіль, чорний мелений і го­стрий перець — до смаку.

Курячі серця добре промити, залити водою, покласти лаврове листя, 1 цибу­лину, приправити перцем і варити на ма­лому вогні близько пів години. Остудити серця і нарізати соломкою.

Цибулю почистити, нарізати брусоч­ками та обсмажити до готовності. Морк­ву, нарізавши смужками або натерши на тертці, додати до цибулі. Влити ложку соєвого соусу.

У миску викласти серця, обсмажені овочі, гострий перець.

Гірчицю та сметану змішати та запра­вити салат. Перед подачею мікс з куря­чих сердець посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.