Гострий мікс із сердець і моркви
Рецепт
- 500 г моркви,
- 400 г курячих сердець,
- 3 цибулини,
- зелена цибуля,
- 4 ст. ложки сметани,
- 1 ч. ложка гірчиці,
- 1 ст. ложка соєвого соусу,
- 2 лаврові листки,
- сіль, чорний мелений і гострий перець — до смаку.
Курячі серця добре промити, залити водою, покласти лаврове листя, 1 цибулину, приправити перцем і варити на малому вогні близько пів години. Остудити серця і нарізати соломкою.
Цибулю почистити, нарізати брусочками та обсмажити до готовності. Моркву, нарізавши смужками або натерши на тертці, додати до цибулі. Влити ложку соєвого соусу.
У миску викласти серця, обсмажені овочі, гострий перець.
Гірчицю та сметану змішати та заправити салат. Перед подачею мікс з курячих сердець посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.