Салат з курячими серцями

Рецепт

Салат з курячими серцями
Салат з курячими серцями
  • 300 г курячих сердець,
  • 200 г мари­нованих огірків,
  • 3 картоплини,
  • 100 г грибів,
  • 4 яйця,
  • 1 цибулина,
  • 2 ст. лож­ки олії,
  • 3−4 ст. ложки майонезу,
  • сіль, перець — до смаку,
  • салат зелений (асорті) — для подачі.

Підготовлені курячі серця нарізати на половинки та обсмажити.

Цибулю почистити, нарізати півкіль­цями та пасерувати на пательні.

Гриби нарізати пластинками і обсма­жити.

Зварені яйця і картоплю в шкірці нарі­зати кубиками, огірки — соломкою.

Усі інґредієнти з'єднати в мисці, посо­лити і поперчити, заправити майонезом.

У тарілки на листя зелені покласти кілька ложок салату та подавати.