Салат з курячими серцями
Рецепт
- 300 г курячих сердець,
- 200 г маринованих огірків,
- 3 картоплини,
- 100 г грибів,
- 4 яйця,
- 1 цибулина,
- 2 ст. ложки олії,
- 3−4 ст. ложки майонезу,
- сіль, перець — до смаку,
- салат зелений (асорті) — для подачі.
Підготовлені курячі серця нарізати на половинки та обсмажити.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями та пасерувати на пательні.
Гриби нарізати пластинками і обсмажити.
Зварені яйця і картоплю в шкірці нарізати кубиками, огірки — соломкою.
Усі інґредієнти з'єднати в мисці, посолити і поперчити, заправити майонезом.
У тарілки на листя зелені покласти кілька ложок салату та подавати.