Передплата 2024 ВЗ

Чилі кон карне з куркою і ковбасками

Рецепт

Чилі кон карне з куркою і ковбасками
Чилі кон карне з куркою і ковбасками
  • 2 великі цибулини
  • 5−6 зубчиків часнику
  • 300 г філе курячих стегон
  • 200 г мисливських ковбасок
  • 0,5 ч. ложки сушеного майорану
  • 1 ч. ложка насіння зіри
  • 1 ч. ложка паприки
  • 5 стручків гострого перцю чилі
  • 400 г нарізаних помідорів у власному соку
  • 2 банки (по 400 г) червоної квасолі
  • 1 середній пучок кінзи
  • цукор
  • сіль, чорний мелений перець
  • олія

Розігріти на середньому вогні сотейник з товстим дном, налити трохи олії, покласти нарізані ковбаски і, помішуючи, витопити жир. Додати посічену цибулю, обсмажити до м’якості, тоді - половину подрібненого часнику і спеції, перемішати, млоїти на малому вогні пів хвилини.

Шумівкою викласти вміст у миску, олію зберегти. Обсмажити в ній нарізану курку, додати помідори разом із соком і ковбаски, тушкувати під кришкою 10 хв.

Додати відціджену квасолю, за бажання її можна промити, тушкувати 10 хв. Зняти кришку і випарувати надлишок рідини, акуратно помішуючи.

Додати подрібнений гострий перець, перемішати. Подавати, посипавши посіченою кінзою і часником, що залишився.

Схожі новини