Передплата 2024 ВЗ

Макарони з грибами і куркою

Рецепт

Макарони з грибами і куркою
Макарони з грибами і куркою
  • 1 маленька цибулина
  • 100 г сухих макаронів
  • 300 г м’яса курки (філе)
  • 50 мл вершків 30%
  • 150 г печериць
  • листя петрушки
  • сіль, чорний перець

У пательні розігріти олію, обсмажити курку, нарізану дрібними шматочками, 2−3 хв. Додати посічену цибулю і нарізані гриби, обсмажити все разом до золотистого кольору. Влити вершки, коли закипить, готувати на малому вогні 15 хв.

У цей час зварити макарони у великій кількості солоної води, згідно з інструкцією на упаковці, до стану аль денте.

Злити воду, залишивши близько 50−60 мл.

Викласти макарони у пательню, додати дрібно посічене листя петрушки та відвар з-під макаронів, перемішати і прогріти не довше ніж 1 хв.

Схожі новини