Курячий паприкаш
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/478486/paprykash.jpg)
- 600 г курки або курячих стегенець
- 300 г локшини
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки солодкої паприки
- 4 ст. ложки сметани
- 1 склянка води або бульйону
- олія — для смаження
- посічена зелень
- сіль, спеції - до смаку
У глибоку пательню, казан чи сотейник з розігрітою олією викласти цибулю, нарізану півкільцями. Додати мелену солодку паприку. Обсмажувати 5−7 хв.
Курку промити, витерти паперовим рушником, розділити на порційні шматочки.
Зменшити вогонь і викласти м’ясо до соусу. Посолити. Тушкувати на малому вогні 30−40 хв. Коли курка буде готова, викласти її на окрему тарілку.
У сотейник додати 1 склянку води або курячого бульйону і сметану.
Коли соус закипить, додати курку і перемішати.
В окремій ємності зварити локшину або спагеті.
Готовий гарнір полити соусом, зверху викласти шматочки курки.