Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Курячий паприкаш

Рецепт

Курячий паприкаш
Курячий паприкаш
  • 600 г курки або курячих стегенець
  • 300 г локшини
  • 1 цибулина
  • 2 ст. ложки солодкої паприки
  • 4 ст. ложки сметани
  • 1 склянка води або бульйону
  • олія — для смаження
  • посічена зелень
  • сіль, спеції - до смаку

У глибоку пательню, казан чи сотейник з розігрітою олією викласти цибулю, нарізану півкільцями. Додати мелену солодку паприку. Обсмажувати 5−7 хв.

Курку промити, витерти паперовим рушником, розділити на порційні шматочки.

Зменшити вогонь і викласти м’ясо до соусу. Посолити. Тушкувати на малому вогні 30−40 хв. Коли курка буде готова, викласти її на окрему тарілку.

У сотейник додати 1 склянку води або курячого бульйону і сметану.

Коли соус закипить, додати курку і перемішати.

В окремій ємності зварити локшину або спагеті.

Готовий гарнір полити соусом, зверху викласти шматочки курки.

Схожі новини