Рис з ковбасою
Рецепт
- 450 г ковбаси
- 1 ст. ложка оливкової олії
- 250 г пропареного рису
- 400 мл курячого бульйону
- 1,5 червоного болгарського перцю
- 125 мл томатного соусу
- сіль, чорний перець
Ковбасу нарізати шайбочками завтовшки 1 см.
Перець нарізати великими кубиками (можна взяти по пів перчини червоного, жовтого і зеленого кольору) .
У великій пательні або сотейнику розігріти олію або пряжене масло. Покласти нарізану ковбасу і обсмажувати 2 хв. Додати рис, перець, томатний соус і бульйон (можна з кубика). Перемішати.
Довести до закипання, зменшити вогонь до малого.
Накрити кришкою і готувати 15−18 хв до м’якості рису.