Рис з ковбасою

Рецепт

Рис з ковбасою
Рис з ковбасою
  • 450 г ковбаси
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • 250 г пропареного рису
  • 400 мл курячого бульйону
  • 1,5 червоного болгарського перцю
  • 125 мл томатного соусу
  • сіль, чорний перець

Ковбасу нарізати шайбочками завтовшки 1 см.

Перець нарізати великими кубиками (можна взяти по пів перчини червоного, жовтого і зеленого кольору) .

У великій пательні або сотейнику розігріти олію або пряжене масло. Покласти нарізану ковбасу і обсмажувати 2 хв. Додати рис, перець, томатний соус і бульйон (можна з кубика). Перемішати.

Довести до закипання, зменшити вогонь до малого.

Накрити кришкою і готувати 15−18 хв до м’якості рису.

Схожі новини