Печеня зі свинячих реберець

Рецепт

Печеня зі свинячих реберець
Печеня зі свинячих реберець
  • 800 г картоплі
  • 2 цибулини
  • 550 г свинячих реберець
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, чорний перець
  • свинячий жир — для смаження

Нарізати реберця на невеликі шматочки. На розігрітій великій пательні зі свинячим жиром (смальцем) добре просмажити реберця, попередньо посоливши і поперчивши їх, 10−12 хв.

Нарізати цибулю і часник, змішати з м’ясом, обсмажувати 6−8 хв. Після цього тушкувати м’ясо і овочі на маленькому вогні 35 хв. Потім перекласти добре просмажене м’ясо з цибулею і часником у казанок, додати окропу з чайника і нарізану кубиками картоплю. Накрити кришкою і тушкувати близько 35 хв на маленькому вогні. Готову страву можна подати із зеленню.