Гарбузові часточки у сирі

Рецепт

Гарбузові часточки у сирі
Гарбузові часточки у сирі
  • 800 г гарбуза
  • 120 г вершкового сиру
  • 60 г твердого сиру
  • 100 г сметани
  • 1 яйце
  • 1 зубчик часнику
  • 1 лимон
  • 3 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 4 ст. ложки оливкової олії
  • сіль, чорний мелений перець

Розігріти духовку до 200°C. Деко застелити пергаментом і скропити оливковою олією. Очистити гарбуз від шкірки та насіння, м’якоть нарізати часточками. Розкласти скибочки гарбуза на деку, змастити оливковою олією і запікати 30 хв.

Змішати вершковий сир, яйце, сметану та панірувальні сухарі, додати половину натертого сиру та лимонну цедру, посолити, приправити перцем і перемішати.

Вийняти деко з духовки і зсунути скибочки гарбуза впритул одна до одної. Розподілити на гарбузі сирну масу, посипати натертим сиром, що залишився. Поставити деко у духовку ще на 20 хв.

Схожі новини