Передплата 2024 «Добрий господар»

Сало, варене у цибулинні

Рецепт

Сало, варене у цибулинні
Сало, варене у цибулинні
  • 1 л води
  • 1 кг свинячого сала з прошарками м’яса
  • 3−4 жмені цибулиння
  • 2 лаврові листки
  • 7 зубчиків часнику
  • 200 г солі
  • 2 ст. ложки цукру
  • чорний мелений перець
  • густий темний соєвий соус

У воду додати цукор, сіль, лаврове листя, лушпиння цибулі (можна додати більше). Коли вода закипить, покласти в неї помите сало, варити 20−30 хв.

Зняти каструлю з вогню і залишити в ній сало на 8−10 год у холоді. Вийняти сало із розсолу і висушити його. Нарізати часник тонкими пластинками, змішати з меленим чорним перцем. Сухе сало змастити соєвим соусом (для кольору) та виваляти у суміші спецій, загорнути у фольгу і покласти на ніч у морозилку.

Схожі новини