Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Картопляний крем-суп з беконом

Рецепт

Картопляний крем-суп з беконом
Картопляний крем-суп з беконом
  • 20 г вершкового масла
  • 1 стебло цибулі-порею
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 2 стебла селери
  • 2 картоплини
  • 5 чашок курячого бульйону
  • 125 мл вершків
  • 200 г бекону
  • зелена цибуля — для подачі
  • сметана — для подачі

Нагріти масло у великій каструлі на середньому вогні.

Додати посічену цибулю-порей, дрібно нарізані ріпчасту цибулю і селеру, а також картоплю, нарізану кубиками. Готувати, помішуючи, 5 хв.

Влити бульйон і вершки. Довести до кипіння.

Зменшити вогонь до мінімуму. Готувати на малому вогні, помішуючи, 25 хв. Остудити 10 хв. Ретельно збити за допомогою блендера.

Обсмажити дрібно нарізаний бекон на середньому вогні у невеликій пательні 5 хв. 1/3 частину бекону додати в суп і розмішати.

Розлити суп у чашки. Додати сметану, посічену зелену цибулю і бекон.

Подавати з хлібом.

Схожі новини