Суп-лазанья
Рецепт
- 300 г яловичого фаршу
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 невеликі морквини
- 400 г посічених томатів у власному соку
- 750 мл бульйону
- 150 г макаронів
- 1 ч. ложка орегано
- лаврове листя
- сіль, перець
- сир моцарела
- свіжий базилік
Фарш посолити, поперчити і сформувати невеликі фрикадельки. Обсмажити в невеликій кількості олії до коричневого кольору.
Додати нарізану цибулю і часник. Готувати близько 6 хв.
На окремій пательні пасерувати натерту на тертці моркву.
Перекласти фрикадельки і моркву в каструлю. Додати томати, бульйон, спеції і сіль. Довести до кипіння і варити на середньому вогні 25 хв. Додати макарони і варити до готовності.
Розлити суп у піали. Зверху покришити моцарелу і поставити в розігріту до 250°С духовку на 10 хв. Подавати зі свіжим базиліком.