Передплата 2024 «Добра кухня»

Суп-лазанья

Рецепт

Суп-лазанья
Суп-лазанья
  • 300 г яловичого фаршу
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 невеликі морквини
  • 400 г посічених томатів у власному соку
  • 750 мл бульйону
  • 150 г макаронів
  • 1 ч. ложка орегано
  • лаврове листя
  • сіль, перець
  • сир моцарела
  • свіжий базилік

Фарш посолити, поперчити і сформувати невеликі фрикадельки. Обсмажити в невеликій кількості олії до коричневого кольору.

Додати нарізану цибулю і часник. Готувати близько 6 хв.

На окремій пательні пасерувати натерту на тертці моркву.

Перекласти фрикадельки і моркву в каструлю. Додати томати, бульйон, спеції і сіль. Довести до кипіння і варити на середньому вогні 25 хв. Додати макарони і варити до готовності.

Розлити суп у піали. Зверху покришити моцарелу і поставити в розігріту до 250°С духовку на 10 хв. Подавати зі свіжим базиліком.

Схожі новини