Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Капуста «пелюстки»

Рецепт

Капуста «пелюстки»
Капуста «пелюстки»
  • 2 кг білокачанної капусти
  • 300 г буряків
  • 5 зубчиків часнику
  • 2 ст. ложки солі
  • 150 г цукру
  • 1 літр води
  • 150 мл оцту 9%
  • 4 лаврові листки

Капусту очистити і нарізати великими шматками.

Сирий буряк промити, очистити і нарізати кружальцями завтовшки близько пів сантиметра.

Часник очистити і нарізати кожен зубчик на чотири частини.

У підготовлену ємність вкласти капусту (дуже щільно), перекладаючи її шарами буряка та часником. Додати також лаврове листя.

Приготувати розсіл із води, солі, цукру та оцту.

Залити гарячим розсолом капусту і залишити на добу в холодному місці.

Зберігати капусту «Пелюстка» можна досить тривалий час.

Схожі новини