Передплата 2024 ВЗ

Маринована капуста з яблуками

Рецепт

Маринована капуста з яблуками
Маринована капуста з яблуками
  • 1 кг білокачанної капусти
  • 200 г моркви
  • 200 г кислосолодких яблук

ДЛЯ МАРИНАДУ:

  • 500 мл води
  • 2 ст. ложки цукру
  • 1 ст. ложка солі
  • 50 мл оцту 9%

Капусту нашаткувати соломкою. Моркву натерти на грубій тертці.

Яблука очистити від шкірки та насіння, м’якоть нарізати невеликими кубиками.

У простору миску викласти капусту, подрібнену моркву та яблука. Перемішати.

Маринад. У каструлю влити воду, додати сіль, цукор. На середньому вогні довести до кипіння, влити оцет.

У три півлітрові простерилізовані банки розкласти овочеву масу. Залити гарячим маринадом.

Стерилізувати у каструлі з окропом на середньому вогні близько 20 хв. Закрити банки, перевернути догори дном до охолодження.

Схожі новини