Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Квашена капуста з перцем

Рецепт

Квашена капуста з перцем
Квашена капуста з перцем
  • 5 кг білокачанної капусти
  • 4 морквини
  • 4 солодкі перці
  • 3 ст. ложки солі
  • кмин — до смаку

Дрібно нашаткувати капусту. Моркву натерти на грубій тертці, а перець очистити від насіння і плодоніжок, нарізати соломкою.

Змішати капусту, моркву і перець, пересипати кмином та сіллю і розім'яти руками так, щоби виділився сік. Зверху поставити вантаж і залишити на 3 дні. Опісля перекласти у скляні банки, влити сік, що виділився, за бажання можна простерилізувати і закрити.

Схожі новини