Передплата 2024 «Добра кухня»

Салат «Татарська пісня»

Рецепт

Салат «Татарська пісня»
Салат «Татарська пісня»
  • 2 кг кабачків
  • 1 кг болгарського перцю
  • 1 яблуко Антонівка
  • 1 цибулина
  • ½ перцю чилі
  • 1 головка часнику
  • 1 морквина
  • 70 г томатної пасти
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка рафінованої олії
  • 50 г солі
  • 100 мл оцту 9%

Кабачки (можна використовувати і цукіні) вимити та нарізати невеликими кубиками.

Решту овочів почистити (перець, яблуко, часник, цибулю, моркву), також нарізати кубиками, змішати все разом.

У великій каструлі з'єднати овочі (крім кабачків), додати олію, цукор, сіль, томатну пасту та оцет. Перемішати, кип’ятити, помішуючи, 3 хв.

Додати кабачки, перемішати, довести до кипіння та варити на середньому вогні, помішуючи, 1 год.

Розкласти гарячу заготовку у гарячі простерилізовані банки, закрити.

Зберігати у прохолодному місці.

Схожі новини