Передплата 2024 ВЗ

Аджика «яблучна»

Рецепт

Аджика «яблучна»
Аджика «яблучна»
  • 500 г стиглих помідорів
  • 300 г яблук
  • 500 г солодкого перцю
  • 150 г гіркого перцю
  • 300 г моркви
  • 300 г кореня петрушки
  • 300 г часнику
  • 100 г гірчиці
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • 200 мл оцту 9%
  • сіль — до смаку

Очистити помідори від шкірки, очистити перець від насіння. Все змолоти двічі на м’ясорубці, додати томатну пасту (для гарного кольору аджики), оцет, гірчицю і сіль. Добре вимішати масу дерев’яною лопаткою та розлити її у простерилізовані баночки. Закрити пластмасовими кришками, поставити в холодильник — чим довше вона настоюватиметься, тим кращим буде її смак.

Запікаючи птицю в духовці, змастіть її аджикою, і ви отримаєте рум’яну ароматну скоринку з пікантним смаком.

Схожі новини