Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Салат із зелених помідорів

Рецепт

Салат із зелених помідорів
Салат із зелених помідорів
  • 1 кг зелених помідорів
  • 300 г цибулі
  • 3 болгарські перці
  • 2 морквини
  • ½ стручка гострого перцю
  • 75 г цукру
  • 2 ч. ложки солі
  • 75 мл олії
  • 30 мл яблучного оцту
  • 125 мл води

Помідори добре помити, розрізати, вирізати плодоніжки, нарізати часточками. Болгарський перець нарізати соломкою, цибулю — соломкою або півкільцями. Дрібно посікти гострий перець. Моркву натерти на тертці.

Усі овочі скласти в миску, перемішати. Додати сіль, цукор та олію.

Перекласти овочі у глибоку каструлю, додати воду.

Варити салат 15 хв, періодично помішуючи. За 2−3 хв до кінця варіння влити оцет і перемішати.

Скласти салат у сухі простерилізовані банки, закрити ключем або гвинтовими кришками. Перевернути і залишити до повного вистигання.

Вихід — 2 банки по 0,5 л і 1 банка 0,75 л.

Схожі новини