Квашені зелені помідори
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/471037/zeleni-pomidory.jpg)
- 1 кг зелених помідорів
- 40 г солі
- 900 мл води
- 20 г часнику
- 40 г кропу
Помідори (пружні і щільні) вимити, вирізати плодоніжку, зробити глибокий хрестоподібний надріз на поверхні кожного плода.
Кріп посікти і змішати із вичавленим часником.
За допомогою тупого боку ножа акуратно начинити помідори та викласти їх у чисту дволітрову банку.
У холодній перевареній воді розчинити сіль. Залити розсолом банку з помідорами, прикрити кришкою і залишити за кімнатної температури на 2 доби, щільно закрити капроновою кришкою і перенести в льох на зберігання.