Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Квашені зелені помідори

Рецепт

  • 1 кг зелених помідорів
  • 40 г солі
  • 900 мл води
  • 20 г часнику
  • 40 г кропу

Помідори (пружні і щільні) вимити, вирізати плодоніжку, зробити глибокий хрестоподібний надріз на поверхні кожного плода.

Кріп посікти і змішати із вичавленим часником.

За допомогою тупого боку ножа акуратно начинити помідори та викласти їх у чисту дволітрову банку.

У холодній перевареній воді розчинити сіль. Залити розсолом банку з помідорами, прикрити кришкою і залишити за кімнатної температури на 2 доби, щільно закрити капроновою кришкою і перенести в льох на зберігання.

Схожі новини