Малосольні помідори нашвидкуруч
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/470415/pomidory-nashvydkoruch.jpg)
- 700 г помідорів
- 20 г солі
- 10 г цукру
- 5 горошин чорного перцю
- 4 зубчики часнику
- кілька стеблин зеленої цибулі
- суцвіття кропу
- ½ перцю чилі
- 1 л мінеральної води
Помідори вимити, обсушити паперовим рушником.
У чисту банку на дно вкласти суцвіття кропу і розрізаний на кілька частин уздовж часник, зелену цибулю, нарізану кільцями, перець чилі.
Наповнити банку помідорами.
Всипати цукор, сіль. Додати горошини перцю.
Залити помідори водою. Банку закрити кришкою і добре збовтати її вміст.
Поставити помідори в холодильник на 24 год, впродовж яких можна ще кілька разів збовтати вміст банки.