Мариновані огірки з руколою
Рецепт маринованих огірків з руколою
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/466061/ohirky-z-rukoloiu.jpg)
- 1 кг огірків
- 50 г руколи
- 4 зубчики часнику
- 10 горошин чорного перцю
ДЛЯ МАРИНАДУ:
- 1 літр води
- 3 ст. ложки цукру
- 1 ст. ложка солі
- 80 мл оцту 9%
У кожного огірка відрізати кінчики з обох боків.
На дно двох 1-літрових простерилізованих банок викласти половину руколи, а також часник і горошини перцю. Вкласти огірки, а зверху решту руколи.
Маринад. У гарячу воду всипати сіль і цукор, дочекатися, коли закипить, додати оцет, зняти каструлю з плити. Маринад розлити у банки з огірками і прикрити кришками.
Стерилізувати у киплячій воді 15 хв.
Герметично закрити, перевернути догори дном, накрити і залишити на ніч.