Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Малосольні огірки з м’ятою

Рецепт малосольних огірків з м’ятою від «Доброї кухні»

  • 500 г огірків
  • 4 зубчики часнику
  • 1 маленький пучок м’яти
  • ½ ст. ложки солі
  • 2−3 парасольки кропу
  • 500 мл води

Літрову банку двічі облити окропом. На дно викласти ½ пучка м’яти та парасольки кропу. Огірки розрізати вздовж надвоє. Заповнити ними банку, додати нарізаний часник.

У каструлю налити воду, додати решту м’яти, сіль.

Кип‘ятити 2 хв. Залити киплячим розсолом вміст банки. Банку накрити пластиковою кришкою. Остудити і перенести в холодильник на 3 доби.