Малосольні огірки з м’ятою
Рецепт малосольних огірків з м’ятою від «Доброї кухні»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/464076/ohirky-z-miatoiu.jpg)
- 500 г огірків
- 4 зубчики часнику
- 1 маленький пучок м’яти
- ½ ст. ложки солі
- 2−3 парасольки кропу
- 500 мл води
Літрову банку двічі облити окропом. На дно викласти ½ пучка м’яти та парасольки кропу. Огірки розрізати вздовж надвоє. Заповнити ними банку, додати нарізаний часник.
У каструлю налити воду, додати решту м’яти, сіль.
Кип‘ятити 2 хв. Залити киплячим розсолом вміст банки. Банку накрити пластиковою кришкою. Остудити і перенести в холодильник на 3 доби.