Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Салат «Ялинка»

Рецепт для святкового столу

  • 1 стигле авокадо
  • 1 груша
  • 1 ківі
  • 125 г натурального йогурту
  • 1 ст. ложка меду
  • 4-5 листочків свіжої м’яти
  • сік 1/2 лимона
  • 50-80 г горіхів

Грушу очистити і розрізати навпіл. Вийняти серцевину. Нарізати півкільцями.

Авокадо розрізати на 2 частини.

Вийняти кісточку. Очистити. Нарізати півкружальцями. Скропити лимонним соком. Ківі очистити і нарізати кружальцями.

На тарілку викласти фрукти шарами: груша, авокадо, ківі (ним краще заповнити порожнини).

Йогурт змішати з медом і посіченою м’ятою. Змастити «ялинку» і обсипати горіхами.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини