Салат «Ялинка»
Рецепт для святкового столу
- 1 стигле авокадо
- 1 груша
- 1 ківі
- 125 г натурального йогурту
- 1 ст. ложка меду
- 4-5 листочків свіжої м’яти
- сік 1/2 лимона
- 50-80 г горіхів
Грушу очистити і розрізати навпіл. Вийняти серцевину. Нарізати півкільцями.
Авокадо розрізати на 2 частини.
Вийняти кісточку. Очистити. Нарізати півкружальцями. Скропити лимонним соком. Ківі очистити і нарізати кружальцями.
На тарілку викласти фрукти шарами: груша, авокадо, ківі (ним краще заповнити порожнини).
Йогурт змішати з медом і посіченою м’ятою. Змастити «ялинку» і обсипати горіхами.