Салат «Ялинка» — смачно, святково і оригінально
Ця яскрава та корисна страва стане оригінальною прикрасою святкового столу. Поєднання ніжного авокадо, солодкої груші, соковитого ківі та медового йогурту з м’ятою створює гармонію смаку. Горіхи додають приємної текстури, а форма ялинки — святкового настрою. Легко, смачно та ідеально для сімейного частування
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/449256/salat-ialynka.jpg)
- 1 стигле авокадо
- 1 груша
- 1 ківі
- 125 г натурального йогурту
- 1 ст. ложка меду
- 4−5 листочків свіжої м’яти
- сік ½ лимона
- 50−80 г горіхів
Грушу очистити і розрізати навпіл. Вийняти серцевину. Нарізати півкільцями.
Авокадо розрізати на 2 частини.
Вийняти кісточку. Очистити. Нарізати півкружальцями. Скропити лимонним соком. Ківі очистити і нарізати кружальцями.
На тарілку викласти фрукти шарами: груша, авокадо, ківі (ним краще заповнити порожнини).
Йогурт змішати з медом і посіченою м’ятою. Змастити «ялинку» і обсипати горіхами.