Передплата 2025 «Добра кухня»

Салат «Ялинка» — смачно, святково і оригінально

Ця яскрава та корисна страва стане оригінальною прикрасою святкового столу. Поєднання ніжного авокадо, солодкої груші, соковитого ківі та медового йогурту з м’ятою створює гармонію смаку. Горіхи додають приємної текстури, а форма ялинки — святкового настрою. Легко, смачно та ідеально для сімейного частування

  • 1 стигле авокадо
  • 1 груша
  • 1 ківі
  • 125 г натурального йогурту
  • 1 ст. ложка меду
  • 4−5 листочків свіжої м’яти
  • сік ½ лимона
  • 50−80 г горіхів

Грушу очистити і розрізати навпіл. Вийняти серцевину. Нарізати півкільцями.

Авокадо розрізати на 2 частини.

Вийняти кісточку. Очистити. Нарізати півкружальцями. Скропити лимонним соком. Ківі очистити і нарізати кружальцями.

На тарілку викласти фрукти шарами: груша, авокадо, ківі (ним краще заповнити порожнини).

Йогурт змішати з медом і посіченою м’ятою. Змастити «ялинку» і обсипати горіхами.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»