Передплата 2024 ВЗ

Рулет «Снікерс»

Рецепт від "Доброї кухні"

ДЛЯ ТІСТА:

  • 5 яєць
  • 150 г цукру
  • 130 г борошна
  • 20 г какао
  • 2 г розпушувача
  • 1 ст. ложка молока
  • 50 мл олії

ДЛЯ КРЕМУ:

  • 250 мл вершків 35%
  • 3 ст. ложки цукрової пудри
  • 150 г вареного згущеного молока
  • 300 г солоного арахісу

ДЛЯ ГАНАША:

  • 125 мл вершків
  • 35% 125 г шоколаду

Тісто. У глибокій мисці змішати просіяні борошно, розпушувач і какао.

Збити яйця із цукром міксером 5 хв.

Влити молоко та олію, збивати кілька секунд. Всипати сухі інґредієнти за кілька прийомів, вимішуючи лопаткою.

Тісто вийде не густим, однорідним та блискучим.

Деко 30х40 см застелити пергаментом або тефлоновим килимком.

Викласти тісто і розрівняти. Випікати у розігрітій духовці до 200°С близько 15

хв. Перевірити сухою зубочисткою. Готовий корж перевернути на пергамент або килимок та зняти пергамент, на якому випікали. Згорнути корж у рулет разом із килимком. Залишити у такому вигляді на 20 хв.

Крем. Охолоджені вершки збити з цукровою пудрою на стійку піну. Розгорнути корж і змастити кремом. Нанести смужки вареного згущеного молока. 100-150 г солоного арахісу рівномірно розподілити по начинці. Згорнути корж із начинкою у щільний рулет і обгорнути фольгою. Покласти в холодильник на ніч.

Решту арахісу подрібнити в блендері на грубу крихту. Вершки довести до кипіння і додати подрібнений шоколад. Перемішати до розчинення шоколаду. Всипати в ганаш горіхову крихту і перемішати.

З рулету зняти фольгу і перекласти його на решітку. Полити горіховим ганашем. Поставити в холодильник на 20 хв.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини