Рулети з індички
Рецепти для святкового столу
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/448828/indychka-rulet.jpg)
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 пучок майорану
- 5 ст. ложок не дуже гострої гірчиці
- 1-1,5 кг філе індички (шматочки для стейків)
- сіль, чорний мелений перець
- 2 ст. ложки пряженого масла
- 2 ст. ложки рідкого меду
- 1 ч. ложка крохмалю
Зелену цибулю почистити, нарізати кільцями. Майоран посікти. Відокремити 2/3 зелені і перемішати з цибулею та гірчицею.
Філе індички вимити, відбити кожен шматочок, приправити сіллю та перцем.
Розподілити по шматку індички 1-2 ч. ложки гірчичної пасти, залишивши по краях вільними 1-2 см. Згорнути у рулет і закріпити зубочистками.
Розігріти в пательні пряжене масло і обсмажити рулети з усіх боків (зовсім трохи). Викласти рулети в глибоку форму для запікання. Запікати в гарячій духовці при 175°С близько 30 хв. Іноді підливати у форму трохи води. Змішати мед та майоран. Через 20 хв після початку запікання змастити рулети медовою сумішшю.
Вийняти рулети з духовки. М’ясний сік процідити, закип’ятити. Розмішати крохмаль у 2 ст. ложках води, додати до соку. Приправити соус сіллю та перцем. Подавати рулети із соусом.