Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Свинячі медальйони у соусі

Рецепти для святкового столу

  • 500-600 г свинини
  • 200-250 г шинки або бекону
  • спеції — до смаку
ДЛЯ СОУСУ:
  • 3 помідори
  • 200 мл вершків
  • 200 мл молока
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль, чорний і червоний гострий перець
  • по 1/2 ч. ложки сухих трав
  • кілька шматочків масла
  • 2-3 ст. ложки панірувальних сухарів

М’ясо нарізати невеликими шматками, посипати спеціями до смаку. Кожен загорнути у шматочок шинки або бекону. Щільно вкласти у форму для запікання.

Соус. Підігріти вершки з молоком. Помідори нарізати на маленькі кубики. Коли вершки з молоком дійдуть майже до кипіння, додати помідори, томатну пасту, вичавити часник, посолити, поперчити і додати інші спеції та трави (розмарин, чебрець, базилік або до смаку). Довести до кипіння і вилити соус на м’ясо з шинкою. Зверху покласти кілька шматочків масла і посипати панірувальними сухарями. Запікати у духовці при 180-200°С 40-50 хв.

Більше рецептів тут

Схожі новини