Торт з грибами
Як приготувати торт з грибами для святкового столу. Рецепт закуски від «Доброї кухні»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447943/tort-z-hrybamy.jpg)
ДЛЯ ТІСТА І:
- 300 г м’ясного фаршу
- 2 яйця
- 1 склянка вершків або молока
- 1 пучок зеленої цибулі
- сіль, перець
- борошно
- 2 ст. ложки олії
ДЛЯ ТІСТА ІІ:
- 200 г кабачка
- 2 яйця
- 1 склянка вершків або молока
- 1 пучок зеленої цибулі
- сіль, перець
- борошно
- 2 ст. ложки олії
ДЛЯ НАЧИНКИ:
- 500 г грибів
- 2 цибулини
- сіль, перець
- 100 г твердого сиру
- майонез
Тісто І. Все змішати. Борошна всипати стільки, щоб було тісто, як для млинців. Посмажити 3 млинці.
Тісто ІІ. Кабачок натерти на дрібній тертці. Все змішати. Борошна всипати стільки, щоб було тісто, як для млинців. Посмажити 3 млинці.
Начинка. Гриби підсмажити з цибулею на пательні, посолити і поперчити.
Складання: кабачковий млинець — гриби — натертий сир — м’ясний млинець — гриби — сир — кабачковий млинець… Верхній м’ясний млинець посипати сиром, змастити майонезом і запікати у духовці 10−15 хв.