Передплата 2024 «Добра кухня»

Торт з грибами

Закуски для святкового столу

ДЛЯ ТІСТА І:

  • 300 г м’ясного фаршу
  • 2 яйця
  • 1 склянка вершків або молока
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль, перець
  • борошно
  • 2 ст. ложки олії

ДЛЯ ТІСТА ІІ:

  • 200 г кабачка
  • 2 яйця
  • 1 склянка вершків або молока
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль, перець
  • борошно
  • 2 ст. ложки олії

ДЛЯ НАЧИНКИ:

  • 500 г грибів
  • 2 цибулини
  • сіль, перець
  • 100 г твердого сиру
  • майонез

Тісто І. Все змішати. Борошна всипати стільки, щоб було тісто, як для млинців. Посмажити 3 млинці.

Тісто ІІ. Кабачок натерти на дрібній тертці. Все змішати. Борошна всипати стільки, щоб було тісто, як для млинців. Посмажити 3 млинці.

Начинка. Гриби підсмажити з цибулею на пательні, посолити і поперчити.

Складання: кабачковий млинець — гриби — натертий сир — м’ясний млинець — гриби — сир — кабачковий млинець… Верхній м’ясний млинець посипати сиром, змастити майонезом і запікати у духовці 10−15 хв.

Більше святкових рецептів тут

Схожі новини