Передплата 2024 ВЗ

Куряче «Ескімо» в беконі

Закуски для святкового столу

  • 2 курячі філе
  • ½ ріпчастої цибулі
  • 1 яйце
  • 1−2 ст. ложки манку (кускусу)
  • сіль, перець — до смаку
  • 40 г бекону
  • 1 ст. ложка олії

Філе промити, обсушити паперовими рушниками, зрізати зайвий жир, нарізати великими шматочками. Подрібнити цибулю. Скласти все у блендер, змолоти на фарш. Додати манку або кускус, яйце, сіль і перець. Вимішати і поставити фарш у холодильник на 30 хв.

Мокрими руками розділити фарш на порції, нанизати на дерев’яні шпажки як кебаби, обгорнути смужкою бекону по всій довжині. Покласти на 30 хв у морозильну камеру, так вони добре триматимуть форму.

Змастити фольгу олією, викласти її на деко, на фольгу — куряче «ескімо» і запікати при 200 °C під верхнім грилем 30 хв.

Подавати куряче «ескімо» зі салатом зі свіжих овочів або з гарніром.

Більше святкових рецептів тут

Схожі новини