Закуска з авокадо
Як приготувати закуски з авокадо для святкового столу. Рецепт від «Доброї кухні»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447930/zakuska-z-avokado.jpg)
- ½ великого стиглого авокадо
- 100 г вершкового сиру
- 1 зубчик часнику
- 1−2 ч. ложки сметани
- 4−5 крапель лимонного соку
- 10−12 солоних крекерів
- 1 ч. ложка лососевої ікри
- 1−2 дрібки солі
- 1 ч. ложка негострої гірчиці
У чашу блендера покласти всі інґредієнти для пасти: сир, м’якоть авокадо, лимонний сік, нарізаний часник, гірчицю, сметану і сіль. Збити занурювальним блендером на однорідну масу зеленого кольору. Якщо консистенція надто щільна, додати трохи сметани. Суміш не має розтікатися. Скуштувати на сіль, за потреби — додати.
Перекласти пасту з авокадо в кондитерський мішок із насадкою «закрита зірка» (діам. 1,5 см). Викласти крем-пасту на хрумкі крекери у вигляді «ялинок». Акуратно розкласти ікру.