Салат «Святковий»
Рецепт для святкового столу
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447899/salat-z-hranatom.jpg)
- 500 г вареної свинини
- 100 г твердого сиру
- 3 варені картоплини
- 2 кислі яблука
- сік лимона
- волоські горіхи
- 4 варені яйця
- 1 гранат
- посічений кріп
ДЛЯ СОУСУ:
- 150 г нежирної сметани
- 150 г майонезу
Викласти шарами: картопля, натерта на тертці, — нарізане кубиками м’ясо — нарізані і скроплені соком лимона яблука — натерті на тертці яйця — натертий сир — підсмажені на сухій пательні і подрібнені не дуже дрібно горіхи — посічений кріп. Шари повторити. Соусом змащувати кожен шар, або через шар. Зверху рясно посипати зернами граната.