Передплата 2024 «Добрий господар»

Салат «Ялинка»

Оригінальний рецепт

  • 200 г курячого філе
  • 200 г печериць
  • 4 яйця
  • 2 ст. ложки молока
  • 50 г чорносливу без кісточок
  • 30 г волоських горіхів
  • 1−2 зубчики часнику
  • 300 г свіжих огірків
  • 100 г майонезу
  • 1/3 ч. ложки солі
  • 4 ст. ложки олії — для смаження
  • 1 шматочок перцю — для прикрашання
  • ягоди заморожені — для прикрашання

Чорнослив замочити в окропі.

Змішати яйця, молоко і сіль до однорідності. Посмажити на олії два млинці.

Печериці нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Трохи посолити.

Обсмажені гриби перекласти на паперову серветку, щоб вона увібрала зайвий жир.

Копчене (або в’ялене) куряче філе нарізати брусочками і викласти у глибоку миску.

Яєчні млинці нарізати однаковими шматочками і додати до курки. Потім додати нарізаний чорнослив, подрібнені горіхи, вичавлений часник. Додати смажені гриби, майонез, перемішати. Салат викласти у формі трикутника на блюдо.

Огірок нарізати тонкими шматочками у вигляді трикутників, викладати рядами, починаючи від основи трикутника і до верхівки «ялинки».

Верхівку «ялинки» прикрасити шматочком солодкого перцю, як «ялинкові іграшки» використати заморожені ягоди.

Більше рецептів тут

Схожі новини