Пікантний салат
Рецепт для святкового столу
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447895/salat-z-khurmoiu.jpg)
- 4 тверді хурми (Шарон)
- 1 невелика цибулина
- 1 велике яблуко (краще кисле)
- 3 ст. ложки олії
- 2−3 ст. ложки соку лимона
- сіль — до смаку
- духмяний мелений перець — до смаку
- дрібка цукру
Цибулю очистити, нарізати тонкими напів- або чвертькільцями. Замаринувати цибулю в лимонному соку.
Хурму очистити від плодоніжок, нарізати тонкими напів- або чвертькружальцями.
Яблуко очистити від шкірки та насіння, нарізати тонкими скибочками.
В олію додати сіль, цукор, чорний перець, перемішати.
Акуратно перемішати всі інґредієнти салату, полити підготовленою олією і ще раз акуратно перемішати. Дати настоятися кілька хвилин.
Можна подати до м’ясних страв.