Салат з крабовими паличками
Рецепт для святкового столу
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447894/salat-z-krabovymy-palychkamy.jpg)
- 220 г крабових паличок
- 180 г моркви по-корейськи
- 100 г твердого сиру
- 30 г зеленої цибулі
- 3 яйця
- 140 г майонезу
- дрібка солі
- 2 дрібки чорного меленого перцю
Яйця зварити, очистити і розділити на білки та жовтки.
На дно пласкої тарілки встановити кулінарне кільце діам. близько 16 см.
Викладати шарами: білки, натерті на грубій тертці, — крабові палички, натерті на грубій тертці (2 палички залишити для прикрашання), — посолити і поперчити, полити майонезом — нарізана зелена цибуля (трохи залишити для для прикрашання) — твердий сир, натертий на грубій тертці, — майонез — морква по-корейськи — майонез — жовтки, натерті на дрібній тертці. Поставити салат у холодильник на 30−40 хв. Перед подачею прикрасити салат крабовими паличками, нарізаними тонкими скибочками, та кільцями зеленої цибулі.