Салат у кошичках з лаваша
Святковий рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447885/salat-v-lavashi.jpg)
- 1 банка шпротів
- 1 варена картоплина
- 1 варена морквина
- 2 варені яйця
- 70 г твердого сиру
- 2 маленькі свіжі огірки
- кілька стебел зеленої цибулі
- сіль — до смаку
- тонкий лаваш
- олія — для змащування
- майонез — для заправки
- зелень — для подачі
З лаваша вирізати кружальця, вставити у формочки для кексів, добре притиснувши, і змастити олією. Поставити в розігріту до 180 °C духовку на 7−8 хв, краї мають зарум’янитися.
Картоплю, моркву, яйця та огірки очистити і нарізати дуже дрібними кубиками.
Додати розім’яті виделкою шпроти, натертий на грубій тертці сир і нарізану кільцями зелену цибулю.
Наповнити охололі кошички з лаваша салатом, прикрасити зеленню.