Корисний і смачний торт за 5 хвилин
Цей десерт з низьким вмістом цукру готується всього за 5 хвилин
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447873/tort.jpg)
Інгредієнти:
- 200 грамів печива;
- 100 грамів арахісу;
- 100 грамів вершкового масла;
- дрібка солі;
- 1 банан;
- 150 грамів шоколаду;
- 300 грамів вершкового сиру;
- 100 грамів цукрової пудри;
- 300 мілілітрів жирних вершків;
- білий шоколад для декору.
Приготування:
- На сухій сковорідці обсмажте арахіс. Посоліть та перемішайте його.
- Подрібніть арахіс в блендері.
- Окремо подрібніть печиво. Додайте до крихти арахісу та печива розтоплене вершкове масло та перемішайте.
- Викладіть на дно роз'ємної форми шар пергаменту, а борти вкрийте бордюрною стрічкою.
- Розрівняйте суміш печива та арахісу у формі. Сформуйте бортики та основу.
- У чаші міксера збийте вершки (половину порції). Додайте цукрову пудру та збивайте до стійких піків.
- Окремо збийте крем-сир. Додайте його до вершкової маси та знову перебийте.
- Наріжте банан шматочками.
- На дно торта вилийте ¼ крему, зверху викладіть банани та знову додайте крем.
- На паровій бані розтопіть шоколад з рештою вершків.
- Вилийте половину шоколадної маси на крем, розрівняйте.
- Знову полийте все вершковим кремом та шоколадом.
- Посипте верх торта тертим білим шоколадом та відправте його в холодильник на 2 — 3 години.
- Торт готовий. Смачного!
Читайте також: Картопляний пиріг