Як приготувати кукурудзяну кашу як у дитинстві
Кукурудзяна каша дуже корисна. І приготувати її дуже просто: потрібно лише дотримуватися правильних пропорції
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447355/234567543.jpg)
Рецепт смачної кукурудзяної каші\
Інгредієнти:
- 30 г вершкового масла
- 2 склянки води
- 2 склянки молока
- Дрібка солі
- Склянка крупи
- Підсолоджувач на вибір
Продукти треба відмірювати однаковою склянкою.
Приготування:
- Спочатку крупу промиваємо до прозорої води. Потім зливаємо воду, а крупу обсушуємо на серветці.
- Тоді засипаємо її у каструлю з товстим дном. Заливаємо водою, ставимо максимальний вогонь.
- Після закипання зменшуємо вогонь. Додаємо сіль і варимо кашу доти, доки крупа не вбере всю воду.
- Одночасно нагріваємо молоко. Наливаємо його в кашу. Варимо ще хвилин 10 або 15, поки каша не загусне.
- Опісля додаємо вершкове масло. Накриваємо кришкою, закутуємо теплим рушником і залишаємо на 15 хвилин.
- А тоді смакуйте теплу та запашну кашу!
Читайте також: Смачний і низькокалорійний збитий кекс у горнятку