Овочеве рагу в рукаві
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/446184/rahu.jpg)
- 4 картоплини
- 1 велика морквина
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 2 помідори
- 1 кабачок
- 2 гілочки чебрецю
- 1 ст. ложка олії
- сіль, мелений перець
Овочі очистити.
Картоплю і моркву нарізати невеликими шматочками. Цибулю нарізати півкільцями — завтовшки 2 мм. Помідори розрізати на четвертинки. Кабачки нарізати великими товстими часточками.
Всі овочі посолити, поперчити, скропити олією і посипати травами. Додати в рагу цілі зубчики часнику.
Покласти все в рукав, закрити його з двох боків. Зробити голкою кілька проколів зверху. Покласти рукав на деко або у форму для випічки. Поставити в духовку, розігріту до 180 °C, приблизно на 40 хв.
Більше рецептів тут