Передплата 2024 «Добра кухня»

Хочуть миру ціною наших територій

Що спільного між злочинцем гіркіним та “проукраїнським” колишнім депутатом держдуми росії пономарьовим?

І що спільного між колишнім президентом США Трампом та нафталіновим держсекретарем США Кіссінджером?

Всі вони дають поради, як зупинити війну.

Перші двоє, здається, вважають українців нездатними на розумову діяльність, а двоє останніх хочуть за рахунок територіальних поступок України зробити путінську братію своїми союзниками.

Отже, гіркін запропонував перефарбувати кремль у синьо-жовті кольори, а ілля пономарьов запропонував зробити Україну головною у “братньому союзі” росії, України та білорусі.

Якщо вдуматися - це ідентична пропозиція: віддати кілька “портфелів” у кремлі, разом із портфелем президента, чи, радше, генерального секретаря цк кпрс, українським “братам”. Точніше, тим із них, кого слід називати “братками”.

Що можна відповісти панам пономарьову та гіркіну, аби не дуже їх образити за їхні щирі намагання «по-чесному» поділити здобич між братвою? Відповідь має бути такою:

“Український уряд цікавить не розподіл здобичі, а суверенітет та територіальна цілісність держави у межах міжнародно визнаних кордонів”.

Крапка.

А Трамп і Кіссінджер останнім часом висловилися за такий мир, за якого агресор отримає ще й територіальні надбання, а саме Кримський півострів. При цьому не слід більш схильно ставитися до старого лиса Генрі, якщо він спокушає прийомом України до НАТО, щоби підсолодити пігулку.

Дехто вважає, що ці панове сидять на зарплаті у путіна… Не знаю-не знаю.

Радше, вони висловлюють думку незначної купки членів Республіканської партії, які вважають, якщо допомогти росії виплутатися з їхньої злочинної авантюри в Україні, то кремль стане на бік США у їхній епічній боротьбі з Китаєм. Навіть як це і було би правдою, Україна мала би відкинути будь-які рішення за рахунок територіальної цілісності нашої держави.

Можемо впевнено сказати панам Трампу та Кіссінджеру, що вони щиро помиляються, якщо думають, що пітерська шпана може бути їм чимось корисна в економічному змаганні з Китаєм. Тільки творчий геній, незламна воля та енергія американського народу дозволять США ще довгий час бути найуспішнішою економікою світу.

Чого нашим союзникам і бажаємо від щирого серця.

Схожі новини