Передплата 2024 «Добра кухня»

Блеф путіна

Якщо витримати його блеф, він потече. В прямому і переносному значенні цього слова

росіяни починають навчання стратегічних ядерних сил. В навчання будуть залучені стратегічні комплекси «Ярс». Ці комплекси можуть попадати в цілі до 11 тис. км (читай США).

Що це означає?

1. Ніякого ядерного удару, ні тактичного, ні стратегічного, путін не готує. Це блеф.

2. Один з найбільших комплексів путіна - комплекс Карибської кризи. Йому дуже хочеться повторити її, але на цей раз виграти. І всі його дії треба розглядати саме з цієї точки зору. Він вірить, що Байден слабий і Байден піддасться на його блеф.

3. Вчорашню статтю Байдена про Україну він розглядає не як пояснення американцям, а як слабкість супротивника, на якого треба ще трошки натиснути, і він здасться.

4. Насправді ми всі повинні пам‘ятати слова Гіларі Клінтон про путіна: «Крутий хлопець з тонкою шкірою». Єдине, що він розуміє - це мова сили. І, якщо витримати його блеф, він потече. В прямому і переносному значенні цього слова.

Нас чекають тижні, сповнені захоплюючих історій про ядерний апокаліпсис. Якщо не злякатися цієї божевільної маячні, смерть путіна прийде за місяць-два. Якщо злякатися - нам, Україні, буде неймовірно важко.

Джерело

Схожі новини